Sara GM

triste.jpg

El meu volgut diari,cada vegada que arribe a casa m'adone que ets l'únic en qui puc confiar. Sempre he caigut al mateix error,l'error de desvetlar el meu gran secret a qui menys pensava que em faria mal.El passat tres de gener vaig contar-li a la meua germana qui era l'home que em furtava el son cada nit, pel qual vaig deixar la carrera de psicologia que tant desitjava finalitzar. Quan vaig obrir la boca per a pronunciar el seu nom,algú va trucar a la porta. La meua germana es va alçar molt somrient i quan va rebre al desconegut que va trucar, la seua veu em produïa la veu del meu estimat. Al abocar-me per la porta de la meua habitació vaig poder veure com la meua germana s'estava fonent en un llarg petó amb el desconegut. La meua curiositat va augmentar i vaig continuar mirant. Maleït el moment que el vaig estimar, perqué al girar-se vaig contemplar que era ell, el meu estimat.

Jo consulte molt la página wikipedia a l'hora de buscar informacióDiari de bord de Lassie

Un dia més a aquesta nau, per qué estic açí? Des de quan els animals han d'estar a l'espai? Tan sóls sóc una goseta presumida.
He observat tota la nau de dalt a baix, i no trobe més que máquines, més máquines i alguna altra cosa que m'ha cridat l'atenció, després de quatre dies hi há algú més a la nau. Ara mateix estic passejant pel passadís sense quasi fer soroll amb les potes, que em tremolen com mai ! Quí será? Avance fins a la sala d'estar i veig com una hombra em cubreix per l'esquena, de sobte em gire i trobe a un xiquet que pronuncia el meu nom com si em coneguera d'alguna cosa. El xiquet macarona el pél i sobretot el coll això em produeix certa confianza en ell. Em dóna de mejar el meu plat favorit i em pentina el pél.Tal vegada això siga el principi d'una bona amistat...

lassie_wideweb__470x311,0.jpg


Un estudi confirma que a partir dels catorce anys les ganes d'aprendre, la disciplina, l'exigència de l'ordre i la continuïtat de l'esforç produïa al·lèrgia als adolescents ja que eren capaços de treballar sense coaccions. La disciplina fou defensada en els àmbits conservadors i en contrarietat les escoles progresistes van afavorir la llibertat, pero no es tracta d'un partir o d'un altre sinó de potenciar als alumnes que tenen possibilitats. L'ordre i la voluntat són àntonims de l'autodomini i l'exigència.


Enllaços de Josep Pla

1) La vida de Josep Pla.
2) L'argument d'El quadern gris.
3) Fotografies de Josep Pla.
4) Opinions, comentaris, crítiques,referències i enllaços de Josep Pla
Exemples de gèneres periodístics d'opinió