Mª CARMEN DLC - 22C

El meu primer dia de classe en el institut I.E.S Joanot Martorell,em recorde que ho vaig passar realment mal, per què era nova al col·legi i no coneixia a ningú. Quan vaig entrar a classe em sentia molt timida i no podia contindre la meua emoció d´estudiar novament. Jo havia fet un mòdul d´auxiliar d´enfermeria i pensava que no aniría a estudiar més. Em vaig aseure a una cadira al fons d´una classe on es va presentar un home que va ser el nostre tutor. D´avant de mi, hi havia un xic de qui em vaig quedar captivada per què tenia el ulls molt bonics i en va paréixer molt atractiu,doncs,a la fi de tot això vaig aprovar primer de batxiller i aquest xic va ser el meu novi.Hui en dia em fet onze messos i estic molt contenta i molt feliç de estar amb ell...continuará...

gato_ojazos.jpg[[mayka46|]]

external image msword.png Program-alumnesBAT07-08.doc


Jo entre en la pàgina google.

Diari de Bitàcora...
Hui 25 d`Octubre de 1635 estic com sempre apresonat dins de aquest vaixell i estic tan desasogat que no tinc ganes de fer res. No sé per qué pero tinc dins de mi una sensasió molt estranya.Cada dia mire aquest mar i me maravelle dels dofins i altres animals que hi ha.Per la nit mire les estreles i pensé que tinc molta sort de estar viu,que tinc tot el or que vull per haver combatut amb els meus enemics, tinc una bona tripulaciò i soc el capità...però..no sé per qué, estic d´aquesta manera...


494087896_edbbb37cd8_m.jpg

LA DESCIPLINA EN LA NOSTRA VIDA

Les ganes d´aprende, l´esforç personal i la desciplina dóna grau a la intel·ligència. L'exigència dels pares d'altres temps per l'ordre i l'esforç produïa al·lèrgia als joves i va provocar el descrèdit pedagògic de la disciplina i l'ordre; i també el poc aprofitament inteléctual. La disciplina serveix per a avançar i no malbaratar les capacitats dels joves.La capacitat d'autodisciplina i de concentrar l'atenció dóna importància a l'ordre.L' autodomini i l' exigència que es du a dins dóna importància a la nostra vida.

Opinió:
Pense que la displina es bona perque el estudiant puga adquirir uns hàbits d´estudi.Es com quan eres un xiquet: t'han de ensenyar les coses per aprende a desenvoluparte com persona.Es clar que a ningú li agrada que li presionen per fer les coses.
A vegades em pose en el lugar dels pares perquè ells volen que siguem algú en esta vida però per altra banda, pense que hi ha moltes maneres diferents de dir les coses i no fer-nos sentir com inútilis perà que siguem forts, sinò per a que ens "piquem" per a dir: -Jo no soc així , jo puc aconseguir lo que em propose!!..
Es clar que amb esforç i voluntat podem aconsenguir moltes coses....

inteligencia8qc.jpg

external image autores.gif
external image autorjackvance.jpg JACK VANCE
Jack Vance, nascut en 1920, és un dels escriptors nord-americans de ciència ficció més populars que ha donat el gènere. Encara que les seves novel·les es presenten com simples narracions d'aventures (sempre esplèndides com a tals), l'atenció al detall de la qual fa gala en la construcció de les societats descrites en elles, així com el exotismo que les caracteritza i l'anàlisi de la relació individu/grup que proposa les han fet més perdurables de l'esperat per la majoria dels comentaristes.

Al llarg de la seva dilatada carrera, Jack Vance ha seguit sempre un camí solitari, al marge de modes i dels corrents més apassionats del gènere, i ha desenvolupat una obra molt extensa, tan consistent com peculiar i característica. Encara que de forma una mica tardana, ha assolit guanyar el reconeixement que mereix la seva obra, i després de cinquanta anys dedicats a l'escriptura, els seus llibres estan sent constantment reeditats en tots els idiomes.
||


EnLLaçOs SoBrE:
El Quadern Gris de Josep Pla.
Explicació del Quadern Gris.
Fragments del Quadern Gris.
Critiques al Quadern Gris.

Montserrat Roig: Digues que m´estimes encara que sigui mentida
Joan Perucho: Carnet d´un diletant
Joan Garcia-Oliver: OC
Joan Fuster: Diccionari per a ociosos