CRISTINA MM - 22C
diari:
Hui,20 de setembre de 2007,no fa res que va començar el curs. Ja tinc ganes que arribe l'estiu que ve, perqué aquestes vacances han sigut al·lucinants. He estat en molts llocs com a Múrcia,Málaga,peró el que més m'agradat de tots a sigut el meu poble,com no. Aquest xicotet lloc s'anomena Sinarques. I qué dir d'ell! Allí tinc molts amics,quasi tots el dies era el mateix,pel matí anavem a la piscina i per la nit tot era festa! Les vacances d'aquest any vull que siguen iguals o millors,peró açó sí... si no aprove aquest curs no tindre vacances ni res paregut.

DIARI DE BORD DE LA NAU setitaSs9*
Hui dia 21 de Maig de 2090, comença la primera eixida de la nau setitaSs9*, amb els pilots Sirc i Siri. Segons les informacions de la capitana Ollirum,les dones d'aquesta nau es disposen a fer una missió molt important,el planeta terra s`ha quedat sense homes i tenen que eixir en busca de un nou planeta on haja homens que estiguen preparats per a fer un viatje que anirá a canviar totes les seues vides, ja que una vegada deixen el seu planeta ja no podran anar més.Preparada la tripulaciò de la nau,encenen llums,Sirc,Siri i la capitana Ollirum es disposen a volar.

INTEL·LIGÈNCIA I MÈS
Segons un estudi fet sobre l'aprenentatge escolar,fins al 14anys la intel·ligència compta molt,però a partir d'aquesta edat n´hi ha que tindre ganes d'aprendre,disciplina i esforç per a estudiar.Abans exigien als estudiants disciplina,però després la disciplina ja no va importar tant i els estudiants van guanyar llibertat.Es va pensar que així només properaven els intel·ligents,però aixó no era cert perquè aquests també necesitaven la disciplina.Quan arribà la democràcia,es va donar menys importància a l'ordre,a la disciplina,i més a la llibertat.La disciplina també serveix per a que els intel·ligents no malbaratin les seues possibilitats.La disciplina també es necessaria en el món professional,per a inrtegrar-se bé en el lloc.
external image 509970213_11da1ce303.jpg?v=0
Biografia de Pla.
Monserrat Roig:Digues que m'estimes encara que sigui mentira